Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков відвідав Куликівську ОТГ

  • 1522

14 серпня в рамках робочої поїздки до Чернігівської області голова Верховної Ради України Дмитро Разумков відвідав Куликівську ОТГ.

Куликівський селищний голова Наталія Халімон під час зустрічі презентувала спікеру парламенту Куликівську громаду, розповіла про основні напрямки і проєкти розвитку громади, досягнення і проблеми.

Дмитро Разумков ознайомився з роботою Центру надання адміністративних послуг селищної ради, оглянув приміщення Куликівської школи, побував у Центрі позашкілля, туристичному клубі "Вогнище", поспілкувався з жителями Куликівки. Говорили про стан доріг, про освітній процес в умовах карантину, про ситуацію з коронавірусом. З селищним головою і посадовцями обговорили проєкти розвитку громади, які можливо буде реалізувати ще цього року.

«Реформа децентралізації – складна та багатогранна, тому дуже приємно на власні очі побачити позитивні результати її впровадження. Ми робимо все, щоб передати на місця більше повноважень та можливостей, і це дійсно працює на користь громади, якщо є розуміння своєї відповідальності та бажання працювати», - зазначив Дмитро Разумков під час зустрічі з представниками Куликівської громади.

В поїздці до Куликівки Дмитра Разумкова супроводжував голова облдержадміністрації Андрій Прокопенко.