У зв’язку зі спалахом коронавірусної інфекції масового святкування в Куликівці не буде

  • 2169

Фото без опису

Шановні жителі  та гості громади!

У зв’язку з оголошенням селища Куликівка осередком спалаху коронавірусної інфекції COVID-19(станом на 21.08.2020 – 8 хворих) та погіршенням ситуації щодо поширення інфекції загалом у державі, карантинні обмеження посилені. Враховуючи небезпеку поширення інфекції на території громади традиційне багатолюдне свято в Куликівці з нагоди Дня незалежності України  цього року  проводитися не буде. 

23 серпня о 9.00 на площі Куликівки відбудеться урочисте підняття синьожовтого полотнища на щоглі біля приміщення селищної ради з нагоди Дня Державного Прапора України. Після церемонії підняття прапора відбудеться покладання квітів до обеліска Слави та пам’ятних знаків на меморіальній алеї в Куликівці.

Наразі села громади (окрім Дроздівкита Дрімайлівки) вільні від посиленого карантину. Тож, у період з 21 по 24 серпня 2020 року  тут пройдуть святкові концертні програми з дотримання усіх карантинних обмежень. 

Бажаючих  відвідати святкові заходи просимо не забувати про карантинні вимоги! При собі майте захисну маску і дотримуйтесь безпечної дистанції.

Просимо поставитись з  розумінням  до нинішньої ситуації. Організація і проведення у цей період масових вуличних заходів загрожує подальшим поширенням інфекції  в селищі та інших населених пунктах громади. Крім того, селищна рада отримала попередження від контролюючих органів, що у випадку проведення в Куликівці вуличних масових заходів, селищну раду, як організатора, буде покарано штрафними санкціями.

Віримо, що небезпека  мине і наступного року ми повернемось до традиційного велелюдного святкування головного державного свята у громаді.

З повагою

Куликівська селищна рада