У святковий день в небі над Куликівкою знову замайоріло синьо-жовте знамено

  • 1521

Цьогорічна церемонія підняття Державного Прапора України, зважаючи на карантин в Куликівці, була малочисельною. Однак це не завадило учасникам заходу відчути урочистість і піднесеність, єдність з усією країною в День Державного Прапора України.

Церемонія традиційно відбулася 23 серпня на площі селища. Знову пригадали історію свята, прадавнє коріння синьо-жовтих кольорів національного стяга, значення та символізм Державного Прапора для незалежної  України і для кожного українця.

Присутніх на заході та усіх жителів Куликівщини привітав з одним з головних державних свят голова райдержадміністрації Петро Єрко.  Хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх борців за незалежність України.

Право підняти Державний Прапор України надали Куликівському селищному голові Наталії Халімон, голові райдержадміністрації Петру Єрку, заступнику голови районної ради Юрію Крепосному. І знову вже котрий рік поспіль під супровід Державного Гімну України в небо над Куликівщиною велично здійнялося синьо-жовте полотнище, як символ незалежної і суверенної України.

Солістки Куликівського Центру культури, дозвілля і творчості вшанували головний державний символ вінком українських патріотичних пісень.

Після церемонії підняття прапора учасники заходу поклали квіти до обеліску Слави та пам’ятних знаків на меморіальній алеї Куликівки.