Привітання Куликівського селищного голови Наталії Халімон з Днем незалежності України

  • 1468

Фото без опису

Шановні жителі Куликівської громади!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди головного державного свята  – Дня незалежності України!

Нам з вами насправді пощастило стати свідками великої історичної події – народження незалежної суверенної держави України. Про цю мить мріяли десятки поколінь українців до нас. Заради неї десятки, сотні тисяч українських патріотів віддавали життя. Ця мрія виборона у боях, вистраждана у муках, окроплена кров’ю. Тому на нас  сьогодні лежить велика відповідальність перед минулими поколіннями українців. Ми просто не маємо іншого шляху, окрім як зберегти незалежність нашої держави, зберегти свободу і демократичний лад і зробити  Україну  заможною і  квітучою.

Це має стати нашою національною об’єднавчою ідеєю!

Сьогодні, коли наші воїни відстоюють на сході нашу незалежність, коли заради неї знову гинуть патріоти України, ми маємо ще ясніше усвідомити, що свобода і незалежність – є найвищі людські цінності. Ми щиро дякуємо нашим захисникам і обіцяємо єднатися, і ще сумлінніше працювати тут на мирній території. 

Вже за роки незалежності ми пройшли багато випробувань і здолали багато викликів. Ще і сьогодні не завершені реформи у всіх сферах, триває війна. Цього року додалося випробування коронавірусом. Але і це ми здолаємо, бо ми сильні, бо ми єдині, бо ми українці! Бо ми просто не маємо морального права здатися, зрадити віру і мрію наших пращурів про сильну, вільну і незалежну Україну!

Щиро вдячна вам, шановні мої земляки, за те, що своєю працею, своїм розумом і талантами розвиваєте і зміцнюєте нашу державу і нашу Куликівську громаду. Бажаю вам міцного здоров’я, мирного неба над головою, віри в свою державу і громаду, натхнення у праці і здійснення усіх ваших сподівань! Щастя, добра і достатку кожній родині!

 

Зі святом, куликівська громадо! З Днем незалежності України!

Щиро ваш селищний голова,

Наталія Халімон.