У школах громади розпочалося навчання

  • 2528

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Попри побоювання, що ситуація з поширенням коронавірусної інфекції змусить розпочати навчальний рік дистанційно, сьогодні, 1 вересня всі 11 шкіл Куликівської ОТГ разом з усіма навчальними закладами України гостинно відкрили свої двері школярам. Цього навчального року за парти сіли 1273 школярів з них – 125 першокласників (за попередніми даними).

Відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки святкові лінійки пройшли тільки для випускників та першокласників. Попередньо усі школи провели підготовку до роботи в умовах карантину, виконавши рекомендації Міністерства.

Найбільша опорна школа громади – Куликівська прийняла у свою шкільну родину 66 першачків (три класи). На спортивному майданчику школи  святково вбрані у однакових строях вишикувалися випускники, ще несміливі першачки з великими букетами квітів, батьки, педагогічний колектив.

З початком нового навчального року сердечно вітала присутніх директор школи Ольга Труш. Віршовані і пісенні вітання подарували учасникам свята одинадцятикласники. Впевнено дебютували з привітаннями на шкільному майданчику і першокласники. За давньою шкільною традицією одинадцятикласники подарували першачкам подарунки, а батьки благословили малечу на початок шкільної дороги, щедро посипаючи їх зерном пшениці. Урочисто пролунав на шкільному подвір’ї Державний Гімн України а за ним і срібний перелив шкільного дзвоника, сповіщаючи шкільну родину про початок нового навчального року.

Святкові лінійки з дотримання карантинних обмежень провели в усіх школах громади.

Для створення якнайкращих умов навчання, розвитку  і адаптації першачків та на виконання вимог Нової української школи, у громаді  цього року придбано нові меблі, навчальне обладнання, здійснено ремонти кабінетів.

 

Упродовж літа також проведені  поточні ремонти усіх навчальних закладів. У Вересоцькій школі повністю замінено вікна на сучасні склопакети.

 

Тож залишається побажати учням, вчителям і батькам успішного і цікавого навчального року, нових здобутків і перемог на шляху до вершини знань!