Привітали підприємців з професійним святом

  • 2387

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

4 вересня, напередодні Дня підприємця, який цьогоріч відзначають в Україні 6 вересня, заступник селищного голови Віктор Богдан  від імені Куликівської  селищної ради привітав з професійним святом та вручив Почесні грамоти підприємцям - Тамарі Дяківській з Ковчина, Роберту Мнацаканову з Куликівки та Олександру Паньківському з села Веселе.

Віктор Богдан подякував підприємцям  за внесок у розвиток економіки  Куликівської ОТГ, за якісні послуги, які вони надають жителям громади, за створені робочі місця та побажав їх малому бізнесу розвитку і процвітання.

Дяківська Тамара Миколаївна, жителька с. Ковчин, ветпрацівник зі стажем. Спільно з партнером відкрили в Куликівці ветеринарну аптеку. Тут реалізують товари для домашніх тварин: корм, ліки, засоби догляду та утримання тварин. 

Мнацаканов Роберт Олексійович, житель смт Куликівки. Багато років орендує приміщення колишнього магазину сільгосптехніки. Тут випікають хлібобулочні вироби, які реалізують в населених пунктах громади.

Паньківський Олександр Олексійович, житель с. Веселе. Відкрив у с. Вересоч та с. Дрімайлівка магазини продуктових товарів. Дбає не лише про власний бізнес, а й про благоустрій сіл, де працює. Допомагає розвитку спорту в с. Вересоч.