Вшанували пам’ять АТОвця Олександра Лазаря з Дроздівки

  • 2199

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Сьогодні, 4 вересня, минають четверті роковини від дня смерті учасника АТО майора розвідки Збройних Сил України уродженця села Дроздівка Олександра Лазаря. 

Заступник Куликівського селищного голови Віктор Богдан, головний  спеціаліст з мобілізаційної роботи, питань надзвичайних ситуацій та запобігання і виявлення корупції апарату райдержадміністрації, учасник АТО Олег Клочок,  начальник відділення обліку офіцерів запасу і кадрів Куликівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки  Андрій Сеньок відвідали могилу захисника, поклали квіти та вшанували хвилиною мовчання пам’ять  молодого земляка, професійного військового, який до останнього подиху лишився вірним присязі і своєму обов’язку перед Вічизною.

Посадовці також поклали квіти до меморіальної дошки на фасаді Дроздівської школи, де навчався Олександр Лазар.

Довідково: Олександр Ілліч Лазар народився  13 травня 1986 року  в Дроздівці. Мріяв стати військовим і  поетапно втілював свою мрію у життя. Після школи вступив до Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, далі до Житомирського військового  інституту ім.. С.П.Корольова. Він  таки став військовим  - офіцером розвідки Збройних Сил України, виконував  завдання у зоні проведення АТО. Навчався у військово-дипломатичній академії і мріяв продовжувати військову службу. Але 4 вересня 2016 року   життя молодого офіцера обірвала важка хвороба, яку отримав внаслідок перебування у зоні бойових дій. Поховали Олександра Лазаря у рідній Дроздівці поряд з могилою матері. У Олександра залишились дружина і донька. Батько захисника і дотепер живе у Дроздівці.