Отримали ще одну грантову допомогу на боротьбу з коронавірусом

  • 1988

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Куликівська селищна рада продовжує активно працювати над  залученням додатково  позабюджетних коштів для боротьби  з коронавірусом. Для цього фахівці відділу економічного розвитку та інвестицій постійно моніторять гуманітарні грантові програми і конкурси,  в яких можна взяти участь.

Навесні за сприяння спеціалістів селищної ради Центр первинної медико-санітарної допомоги подав заявку на участь у грантовій програмі «Людяність і взаємодопомога»: гуманітарна ініціатива проти пандемії. Грантодавець Спільна ініціатива Міжнародного фонду “Відродження” і Представництва Європейського Союзу в Україні.

Заявку прийняли і на сьогодні трьома траншами на суму 43786, 24 грн первинка вже отримала засоби індивідуального захисту та просте обладнання медичного призначення, а саме: термометри інфрачервоні - 2шт., респіратори FFP3 - 100шт., машину прально-сушильну Electrolux EW7WR4684W - 1шт., опромінювач бактерицидний ОБН-15 М 0 (стаціонарний) - 3шт., опромінювач бактерицидний ОБПе-225 (переносний) - 1шт., рукавичкиі нестерильні - 1000 шт.