Повідомлення про громадські слухання

  • 378

Фото без опису

Шановні громадяни!

Куликівська селищна рада повідомляє про початок проведення процедури громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації:

«Детальний план території земельної ділянки в смт Куликівка з кадастровим номером 7422755100:05:002:0005, для зміни їх цільового використання з «будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд» на «для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів харчування».

Замовник : Виконавчий комітет Куликівської селищної ради Куликівського району Чернігівської області.

Розробник : ФОП Овдієнко Вадим Олександрович, м. Чернігів.

 

Ознайомитись з проектом Детального плану можливо в приміщенні Куликівської селищної ради за адресою: смт Куликівка, вул. Миру,67 або на офіційному веб-сайті Куликівської селищної ради.

Пропозиції та зауваження подавати в період з 20.08.2020 року по 21.09.2020 року включно до виконавчого комітету Куликівської селищної ради за адресою: смт Куликівка, вул. Миру,67.

Громадське обговорення проекту буде проведено об 11.00 год. 04 вересня 2020 року в приміщенні залу засідань селищної ради за адресою: с.м.т. Куликівка, вул. Миру,67.

До участі в громадському обговоренні проекту запрошуються всі бажаючі та зацікавлені члени громади.

Куликівська селищна рада