У річницю вигнання нацистських окупантів з України у громаді вшанували подвиг визволителів і пам’ять жертв війни

  • 1011

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

День 28 жовтня 1944 року став для України  вікопомною датою, яку і досі вшановують онуки і правнуки воїнів-визволителів Другої світової війни. Цього дня  всю територію України очистили від нацистської нечисті, яка за довгих три роки окупації принесла Україні руїни і мільйонні людські жертви.

На знак вшанування подвигу визволителів та пам’яті мільйонів жертв Другої світової війни,  28 жовтня, в день 76-ї річниці вигнання нацистських окупантів з України, в Куликівці біля обеліску Слави  зібралися представники селищної ради, районної державної адміністрації, установ селища, районної ветеранської організації, жителі селища. 

Ведуча заходу, директорка Куликівської публічної бібліотеки  Інна Янголь нагадала присутнім хроніки історичних моментів вигнання нацистських окупантів з України, пов'язавши події 76-річної давнини із сьогоднішньою боротьбою України за свою незалежність.

Учасники заходу поклали квіти до обеліску Слави і могил загиблих визволителів Куликівки та вшанували хвилиною мовчання пам’ять усіх борців за свободу і незалежність України.