Привітання та відзнаки до Дня працівників соціальної сфери приймали фахівці соціальних установ селищної ради

  • 1922

1 листопада своє професійне свято відзначають працівники установ соціальної сфери. Це саме ті фахівці, які постійно працюють з людьми, допомагаючи їм вирішувати  нагальні проблеми і відчувати себе соціально захищеними.

30 жовтня заступник селищного голови Володимир Повозник та начальник Управління соціального захисту населення РДА Юлія Постернак привітали колектив  територіального центру соціального обслуговування з прийдешнім професійним святом.

Карантин вносить свої вимоги та корективи, і, зрозуміло, цьогорічне вшанування фахівців соцсфери  було небагатолюдним.

Посадовці привітали присутніх, та  заочно всіх робітників великого колективу терцентру, згадавши добрими словами і працівників інших установ соціальної сфери. Подякували за професійну роботу, за людяність і відданість справі та побажали всіх гараздів. З нагоди професійного свята Почесною грамотою Куликівської селищної ради нагородили директора територіального центру соціального обслуговування(надання соціальних послуг) Юрія Лаврінчука. Подяками селищної ради відзначено Анатолія Бабича -  робітника з комплексного обслуговування, Тетяну Корнієнко – соціального робітника та Тамару Надточеєву – медичну сестру стаціонарного відділення територіального центру.

Цього ж дня привітання від імені селищної ради приймали і працівники Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Подяками відзначені фахівець із  соціальної роботи Алла Момот та психолог Центру Інна Спутай.