Привітання Куликівського селищного голови Наталії Халімон із Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва

  • 928

 

Шановні працівники культури!

 

Прийміть   найщиріші вітання  з  вашим професійним святом!

 

Ваша місія – одна із самих прекрасних у суспільстві. Ви даруєте нам незабутні хвилини радості спілкування зі світом мистецтва, зберігаєте та розвиваєте кращі народні традиції, привносите в наше життя свято і гарний настрій.

 

Своєю невтомною  працею і талантом  ви прославляє  нашу Куликівщину далеко за її межами, збагачуєте українську культурну і духовну скарбницю.  Дякуючи щоденній праці клубних працівників, викладачів дитячої мистецької школи, бібліотекарів, фахівців музейної справи невтомно плекаються та примножуються на Куликівщині джерела духовності і краси.

 

Галузь культури в нашій громаді стрімко розвивається і наповнюється інноваційними напрямками роботи. Нові шоу-програми, спільні та обмінні концерти, популяризація народного мистецтва з елементами сучасної культури, участь творчих колективів і майстрів в обласних, всеукраїнських, міжнародних мистецьких конкурсах та виставках, залучення творчої і талановитої молоді, нові види декоративно-ужиткового мистецтва, розвиток хореографічного мистецтва. Наша культура сучасна,  але укорінена в могутні українські культурні традиції.

 

Ви креативні і мобільні. Цей рік був непростим для всіх нас, в тому числі і для вас. Але навіть в умовах карантину ви не полишаєте творити і радуєте нас онлайн-концертами, музичними відео-вітаннями. Наші колективи і солісти, наші майстри стають переможцями і призерами мистецьких онлайн-конкурсів і виставок. Вірю, що ми разом здолаємо це випробування і ви ще порадуєте нас своєю творчістю у переповнених глядацьких залах!

 

Особливі слова вдячності хочу висловити аматорам сцени та майстрам народного мистецтва. Ви працюєте в різних галузях, але не мислите свого життя без сцени і творчості, віддаючи їм увесь вільний час. Ви перетворили своє захоплення на другу професію, на філігранне мистецтво, яким невтомно радуєте своїх шанувальників.

 

Тож щиро зичу усім вам  творчого неспокою і пошуку, нових вершин і звершень. Бажаю вам і вашим рідним міцного здоров’я, сімейного затишку і добробуту, невичерпного натхнення та успіхів у вашій подвижницькій і самовідданій праці.

 

Зі святом Вас, шановні друзі!

З повагою

Куликівський селищний голова

Наталія Халімон