Привітання Куликівського селищного голови Юлії Постернак з Новорічним святами

  • 1168

Фото без опису

Шановні жителі громади!

Прийміть найщиріші вітання з прийдешніми святами Нового року та Різдва Христового. Наближається святкова пора, коли кожен з нас, незалежно від віку, чекає дива, здійснення мрій, чекає теплих сімейних зустрічей з рідними і друзями.

Рік, що завершується був непростим для всіх нас. На жаль, через пандемію коронавірусу, не вдалося реалізувати всі намічені плани, завдання і проєкти. Але пишаюся тим, що ми закриваємо цей важкий фінансовий рік з виконаним бюджетом і без боргів. Ми впоралися, вийшли з цього випробування сильнішими, згуртованішими і загартованішими. Ми навчилися покладатися на свої сили і  боротися з викликами. Щиро вдячна від імені громади нашим медикам, які  працювали і працюють на передовій невидимого фронту боротьби з пандемією COVID-19.

Знаю, що і наступний рік не буде безхмарним і легким у фінансовому плані для громади. Але пандемія навчила нас цінувати те що ми маємо, навчила правильно визначати пріоритети. У першу чергу це життя і  здоров’я, це родинний затишок, тепло людського спілкування.

Переконана, що попри всі виклики Куликівська громада у наступному році рухатиметься тільки вперед  по обраному шляху розвитку. Найважчі часи становлення позаду. Сьогодні вже приходить розуміння єдиної команди, єдиної родини, єдиної громади. Приходить розуміння відповідальності всіх і кожного за результат спільної роботи. Тому я переконана, що 2021 рік принесе нам перемоги і досягнення. Можливо і невеликі, і не так багато, як хотілося б, але ми будемо радіти кожному маленькому кроку, який зробимо у напрямку розвитку і покращення життя громади. Вірю, що разом ми здолаємо усі випробування!

Шановні земляки! Бажаю усім у новому році мирного неба над головою, міцного здоров’я, родинного затишку і достатку, здійснення задумів і мрій. Нехай новий рік подарує всім і кожному нові надії, перемоги і тільки позитивні емоції!

З Новим роком! Веселих свят!

З повагою

Куликівський селищний голова

Юлія Постернак