Тепло на Різдво для підопічних реабілітаційного центру "Спасіння"

  • 1272

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

В рамках благодійної акції "Подаруй тепло на Різдво" перший заступник селищного голови Тетяна Сосімович разом із старостою Гобрівського старостинського округу Валентиною Дєдковою  6 січня відвідали реабілітаційний центр "Спасіння" в селі Уборки. Ця благодійна громада вже багато років займається реабілітацією та підтримкою осіб, що опинилися у скрутних життєвих обставинах через алкогольну або наркотичну залежність, чи з інших причин втратили свої родини, домівки та соціальний становище. Тут лікують тих, хто свого часу  зійшов з вірного життєвого шляху, щирою молитвою, добрим словом, колективною працею. Тут дають своїм підопічним знову відчути себе частиною великої родини, громади. Незмінно упродовж років діяльності громади її очолює Микола Митус, пастор християнської церкви "Спасіння".

Посадовці  привітали керівника і підопічних центру з Різдвом Христовим, побажали міцного здоров’я і Божого благословення. У гості завітали з подарунками - продуктовими пакетами з різними смаколиками. 

Користуючись нагодою поговорили і про проблеми, а їх назбиралося чималенько. Це і проблеми побутового характеру, і земельні питання, і питання пов’язані із соціальним захистом і здоров’ям підопічних центру. Посадовці оглянули також умови проживання і побуту підопічних центру.

Тетяна Сосімович пообіцяла тримати тісний і постійний контакт між селищною радою і центром "Спасіння" та допомагати у вирішенні нагальних питань.