Засідання виконавчого комітету селищної ради

  • 659

Фото без опису

20 січня відбулося перше цього року засідання виконавчого комітету селищної ради.

Вела засідання селищний голова Юлія Постернак. 

На порядок денний було винесено 10 питань.

Члени виконкому та запрошені заслухали інформацію начальника фінансового управління селищної ради Лариси Авжи про виконання бюджету Куликівської селищної об’єднаноїтериторіальної громади за 2020 рік иа прийняли рішення внести проєкт рішення про виконання бюджету на розгляд четвертої сесії селищної ради, яка відбудеться 27 січня ц.р.

Також на виконкомі розглянули пропозиції КП "Куликівське ВУЖКГ" щодозміни графіка вивезення твердих побутових відходів. Відтепер сміттєвоз не виїжджатиме о 6 ранку, а трохи пізніше з 8.00. Оскільки по селищу встановлені сміттєві баки, то нагальної необхідності виїжджати машині раніше,щоб люди мали можливість до початку робочого дня встигнути винести сміття, немає.

 

Відповідно до порядку денного члени виконкому ухвалили рішення  з інших нагальниз питань: затвердження висновка опікунської ради, надання дозволу на видалення аварійних дерев, зміни поштової адреси, внесення змін до штатного розпису Центру первинної медико-санітарної допомоги та ін.

 

Детальніше з рішеннями виконавчого комітету Куликівської селищної ради від 20.01.2021 року можна ознайомитися на цьому ж сайті за посиланням:  Документи засідань виконавчого комітету селищної ради.