Реконструкція селищного стадіону - важливий соціальний проєкт для громади

  • 1512

Фото без опису

Фото без опису

4 лютого перший заступник селищного голови Тетяна Сосімович зустрілася із представниками проєктної організації ПП "ЮА ІНЖИНІРІНГ" та Департаменту сім’ї, молоді і спорту Чернігівської ОДА щодо підготовки зведеного кошторису до майбутнього проєкту реконструкції селищного стадіону. 

Посадовиця з проєктатнами та місцевими фахівцями оглянули будинок спортсмена(лижну базу) та саму територію селищного стадіону, обговорили, які саме покращення доцільно було б включити до майбутнього проєкту.  

Наразі фахівці селищної ради працюють над підготовкою проєктів, які будуть подані на конкурсний відбір на фінансування проєктів розвитку територіальних громад з Державного фонду регіонального розвитку на 2022 рік.

Попереду ще велика робота з підготовки проєкту і подання на відбір. Це тільки перший крок. Але селищна рада дуже серйозно налаштована подати на державне фінансування найбільш значимі  соціально важливі для всієї громади проєкти. Одним з таких  і є проєкт реконструкції селищного стадіону. Комплексна реконструкція потребує мільйонних капіталовкладень і не під силу місцевому бюджету. Тому попереду серйозна підготовка документації, щоб проєкт мав більше шансів бути відібраним серед сотень інших проєктів територіальних громад України.