Горбове стало фіналістом V Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2020»

  • 1723

10 лютого в місті Києві  онлайн-видання AgroPortal.ua у партнерстві з Посольством Королівста Нідерландів в Україні провели захист бізнес-проєктів розвитку сільських територій у рамках V Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2020». Конкурс «Неймовірні села України» — це соціальний проєкт аграрного онлайн-видання AgroPortal.ua одними із цілей якого є:

  • розвиток сільських територій та регіональної економіки;
  • популяризація зеленого туризму;
  • підвищення привабливості життя в селі.

Куликівську громаду на конкурсі  представляли староста Горбівського старостинського округу Валентина Дєдкова та  секретар Куликівської селищної ради Наталія Халімон.

До захисту був представлений бізнес-проєкт розвитку сільських територій «Облаштування та озеленення прибережної зони відпочинку навколо озера Гнилуша в центрі села», підготовлений у співпраці зі спеціалістами Куликівської селищної ради.

Наші представники увійшли до вісімки фіналістів і за результатами онлайн-голосування посіли почесне четверте місце та були нагородженні Дипломом учасника, Сертифікатом на річну передплату журналу "Agroexpert", набором спеціалізованої аграрної літератури та солодкими подарунками.