Створено комісію з питань приймання-передачі Куликівської ЦРЛ

  • 1223

Фото без опису

24 лютого відбулася шоста сесія Куликівської селищної ради восьмого скликання.

Вела сесію Куликівський селищний голова Юлія Постернак.

На порядок денний було винесено два питання:

1. Про створення комісії з питань приймання-передачі юридичної особи КНП «Куликівська ЦРЛ» та її майна.

2. Про затвердження договору з доступу до елементів інфраструктури об’єкта  комунальної власності.

Обговорення питань порядку денного відбулося на пленарному засіданні сесії.

Юлія Постернак пояснила, що процес передачі центральної районної лікарні у комунальну власність Куликівської селищної територіальної громади виходить на фінішну  пряму і наступним кроком буде створення комісії з питань приймання-передачі лікарні як юридичної особи та її майна. До складу комісії включили працівників Куликівської селищної ради, її депутатського корпусу, Чернігівської районної ради, Куликівської ЦРЛ. Головою комісії є заступник селищного голови Віктор Богдан.

Рішенням сесії створено комісію з питань приймання-передачі юридичної особи КНП «Куликівська ЦРЛ» та її майна та  затверджено її персональний склад.

Друге питання на розгляд депутатів представила головний спеціаліст відділу земельних відносин, екології та комунальної власності селищної ради Тетяна Кужельна. Рішенням сесії було затверджено Договір з доступу до елементів інфраструктури об’єкта нерухомого майна комунальної власності Куликівської селищної територіальної громади від 15 лютого 2021 року, укладений Куликівським селищним головою від імені Куликівської селищної ради з товариством з обмеженою відповідальністю «лайфселл», щодо надання ТОВ «лайфселл» доступу до об’єкта доступу нерухомого майна комунальної власності Куликівської селищної територіальної громади – нежитлової будівлі з димовою трубою, що розташована за адресою:  село Дроздівка, вулиця Гончарівка, будинок 142 а, Це рішення також є завершальним етапом процедури. Далі оператор мобільного зв’язку «лайфселл» планує розмістити на орендованому об’єкті засоби телекомунікації, що значно покращить якість мобільного зв’язку в Дроздівці.