До весняної повені необхідно бути готовими

  • 1023

24 лютого відбулося засідання оперативного штабу Куликівської селищної ради з виконання завдань під час пропуску весняного льодоходу та повені у 2021 році.

Головував на засіданні заступник Куликівського селищного голови Віктор Богдан – керівник штабу.

Посадовець ознайомив членів оперативного штабу з планом дій підприємств і організацій, щодо підготовки і проведення штабного тренування під час пропуску весняного льодоходу та повені у 2021 році на території Куликівської селищної ради. План розроблено з метою забезпечення готовності сил і засобів до оперативного реагування при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій, пов’язаних з пропуском весняного льодоходу та повені. Основними завданнями плану є:

  • забезпечення готовності органів місцевого самоврядування до дій при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій під час пропуску весняного льодоходу та повені;
  • координація дій органів місцевого самоврядування та підприємств і організацій щодо запобігання надзвичайним ситуаціям, усунення причин, що спричиняють їх виникнення , та створення умов для успішного подолання наслідків надзвичайних ситуацій;
  • забезпечення контролю за станом готовності сил і засобів до оперативного реагування при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій.

За результатами обговорення оперативний штаб взяв до виконання план дій щодо підготовки і проведення штабного тренування під час пропуску весняного льодоходу та повені у 2021 році на території Куликівської селищної ради.

Штабне тренування відбудеться 25 лютого ц.р.