Встановили тарифи на водопостачання в селах Ковчин та Виблі

  • 957

Фото без опису

24 лютого відбулося чергове засідання виконавчого комітету  Куликівської селищної ради.

Вела засідання селищний голова Юлія Постернак. 

На порядок денний було винесено 15 питань:

  1. Про створення комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Куликівської селищної ради.
  2. Про затвердження складу міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.
  3. Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування.
  4. Про внесення змін до бюджету Куликівської селищної територіальної громади на 2021 рік.
  5. Про затвердження змін до штатного розпису КНП «Куликівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Куликівської селищної ради.
  6. Про організацію ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів у населених пунктах Куликівської селищної територіальної громади у 2021-2022 навчальному році.  
  7. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Куликівської селищної ради від 11 вересня 2020 року №100 «Про харчування дітей з сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах».
  8. Про збереження автомобільних доріг комунальної власності.
  9. Про надання дозволу на видалення дерев.
  10.  Про затвердження розрахунків різниці в тарифах.
  11. Про затвердження обґрунтованих розрахунків сум боргу за договорами оренди землі, укладеними Куликівською селищною радою з орендарем ТОВ «Біоенергетична компанія».
  12.  Про встановлення тарифів на централізоване водопостачання в с. Ковчин.
  13.  Про встановлення тарифів на централізоване водопостачання в с. Виблі.
  14.  Про взяття на квартирний облік Колісник В.О.
  15.  Про весняний льодохід та повінь у 2021 році.

У зв’язку з передачею громаді повноважень у сфері захисту прав дітей при виконавчому комітеті селищної ради створено комісію з питань захисту прав дитини, затверджено її персональний склад та Положення про комісію. Головою комісії є селищний голова Юлія Постернак.

Відповідно до чинного законодавства рішенням виконкому також утворено міждисциплінарну команду для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах. До переліку установ і служб, які увійшли до складу міждисциплінарної команди, включено 45 суб’єктів. У кожному конкретному випадку для належного соціального супроводу дитини, яка опинилась у складних життєвих обставинах, з числа служб міждисциплінарної команди будуть залучатися необхідні фахівці.

Рішенням виконкому затверджено Порядок ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів,  які проживають або перебувають на території Куликівської селищної ради. Начальник відділу освіти Управління ОКТСМС Оксана Орсагош звернулася до старост старостинських округів з проханням з усією відповідальністю поставитись до подання достовірних і якісних списків дітей до  відділу освіти, який буде складати загальний реєстр дітей шкільного і дошкільного віку по всій громаді.

Також рішенням виконавчого комітету затверджено список дітей із сімей у складних життєвих обставинах, які харчуються у закладах освіти за рахунок селищного бюджету.

З метою збереження доріг  у весняний період рішенням виконкому   доручено селищному голові ввести обмеження руху транспортних засобів та їх составів на всіх дорогах комунальної власності.

У зв’язку із завершенням терміну громадського обговорення поданих підприємствами-надавачами послуг розрахунків нових тарифів на централізоване водопостачання у селах Ковчин та Виблі, відповідно до вимог чинного законодавства, рішеннями виконкому:

  • встановлено комунальному підприємству «Ковчин» Куликівської селищної ради тариф на централізоване водопостачання для всіх категорій споживачів в розмірі 26.00 грн, включно з податком на додану вартість, за 1 м.куб холодної води. Тариф вводиться в дію з 01.03.2021 року;
  • встановлено приватному підприємству «Джерело Ф»(с.Виблі) тариф на централізоване водопостачання для всіх категорій споживачів у розмірі       29.60 грн  ( без ПДВ) за 1 м.куб холодної води.  Тариф вводиться в дію з 01.03.2021 року.

Створено оперативний  штаб з виконання завдань під час пропуску весняного льодоходу та повені у 2021 році та затверджено План дій  виконкому селищної ради, підприємств і організацій, щодо підготовки і проведення штабного тренування під час пропуску весняного льодоходу та повені у 2021 році на території Куликівської селищної ради.

Відповідно до порядку денного члени виконкому ухвалили рішення  з інших нагальних питань.

Детальніше з рішеннями виконавчого комітету Куликівської селищної ради від 24.02.2021 року можна ознайомитися на цьому ж сайті за посиланням: Документи засідань виконавчого комітету селищної ради.