Привітання Куликівського селищного голови Юлії Постернак з Днем працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення

  • 732

Фото без опису

 

Шановні друзі!

         Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята.

Сьогодні важко уявити наше життя без стабільної роботи житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

 

Своєю наполегливою працею ви забезпечуєте життєдіяльність громади, робите її комфортнішою і привабливішою. Ви  надаєте різноманітні послуги нашим жителям і створюєте необхідні умови для того, щоб у наших оселях завжди були вода і тепло,  щоб у належному стані утримувались площі, вулиці, дороги і мости, парки і сквери, водоймища і прибережні зони, прибудинкові території. Ваш високий професіоналізм, відповідальне ставлення до справи – основа гарного настрою людей, гарантія соціальної стабільності та громадського спокою.

 

Ви  не рахуєтесь з робочим часом і працюєте за будь-яких погодних умов. 

 

Щиро дякуємо і працівникам сфери побутових послуг – нашим швачкам, перукарям, майстрам з ремонту взуття, та усім, хто робить наше життя комфортнішим.

 

Прийміть сердечні слова вдячності за вашу самовіддану працю і найщиріші побажання доброго здоров’я, чудового весняного настрою, благополуччя вам і вашим родинам. Бажаю вам  впевненості у власних силах та віри в завтрашній день.

 

З повагою

Куликівський селищний голова

Юлія Постернак