Розширено перелік пільгових категорій – отримувачів одноразової адресної матеріальної допомоги

  • 1580

Фото без опису

23 березня відбулася сьома сесія Куликівської селищної ради восьмого скликання.

Вела сесію Куликівський селищний голова Юлія Постернак.

У роботі сесії взяли участь старости старостинських округів громади, керівники окремих установ.

На порядок денний було винесено тридцять три  питання:

На спільному засіданні постійних комісій, яке відбулося цього ж дня, депутати детально обговорили всі питання порядку денного, висловили свої зауваження і пропозиції до проектів рішень, які були враховані при їх остаточному ухваленні на пленарному засіданні сесії.

Секретар селищної ради Наталія Халімон звернулась до депутатів з проханням визначитися з місцем і часом здійснення прийому громадян, щоб скласти відповідний графік, який буде доведено до відома громадськості через ЗМІ та на дошках оголошень.

До відома громадськості коротка інформація про окремі рішення 7-ї сесії:

 

  • внесені зміни до бюджету Куликівської селищної ТГ на 2021 рік в частині перерозподілу дохідної та видаткової частини, а саме – виділено: 41тис. грн – на оплату праці педагогічним працівникам, які надають послуги інклюзивної освіти,  31 тис. грн  - на придбання ліків для лікування хворих на цукровий і нецукровий діабет; 21800 грн – на придбання спеціальних засобів корекції  особам з особливими освітніми потребами; 120 тис. грн – на оплату теплопостачання закладів; 9 тис. грн – придбання холодильника для зберігання вакцини для ЦПМСД, 50 тис. грн - на придбання баків для питної води, баків для роздільного збирання сміття та будівельних матеріалів;   20 тис. грн - на проведення медичних оглядів призовників та придбання паливно-мастильних матеріалів для організації весняного призову; 79225 грн – на оплату водопостачання закладів освіти.
  • внесені зміни до Програми надання адресної одноразової грошової допомоги на 2021-2023 роки: розширено перелік пільгових категорій громадян, які отримують разову допомогу у розмірі 1000 грн: до підпункту "ветерани війни", крім учасників  АТО/ООС,  додані   учасники бойових дій на території інших держав, інваліди та учасники Другої світової війни, особи з інвалідністю з числа учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС або члени сім’ї особи з інвалідністю з числа учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, особи, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною (нагороджені орденом Героїв Небесної Сотні, Герої Радянського Союзу, повні кавалери ордена Слави, особи, нагороджені чотирма і більше медалями «За відвагу», а також Герої Соціалістичної Праці, удостоєні цього звання за працю в період Другої світової війни);
  • затверджено Програму  забезпечення пожежної безпеки на території Куликівської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки, якою передбачено три основні напрями роботи: створення місцевої пожежної охорони у ТГ, проведення комплексу робіт з протипожежного захисту будівель комунальної власності, проведення широкої інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення  щодо правил пожежної безпеки і поводження в надзвичайних ситуаціях;
  • затверджено список присяжних Куликівського районного суду у кількості 13 осіб, до якого увійшли авторитетні жителі громади: працівники і керівники установ і організацій,  депутати селищної ради.

Депутати також розглянули і ухвалили рішення щодо прийняття у власність, передачі в оренду комунального майна( приміщень, будівель),   традиційно розглянули блок земельних питань.

 

За результатами обговорення на спільному засіданні постійних комісій, з урахуванням зауважень та пропозицій депутатів, з більшості питань порядку денного ухвалені позитивні рішення. З 21,23,30,31,32,33 питань порядку денного, за результатами поіменного голосування депутатів,  рішення не прийняті.

 

Детальніше з результатами поіменного голосування та рішеннями 7 сесії Куликівської селищної ради 8 скликання можна ознайомитись на цьому ж сайті за посиланням: Сесійна діяльність.