Запрошуємо до весняної толоки!

  • 2066

Шановні жителі громади!

Нарешті ми дочекалися весняного тепла. Вже традиційно кожного року до  Великодня ми наводимо  лад у своїх оселях, щоб  зустріти одне з найбільших християнських свят з чистими помислами і чистим довкіллям.

Тож оголошуємо початок проведення у громаді весняних робіт з благоустрою!  

Перша весняна толока відбудеться наступної п’ятниці, 2 квітня ц.р. Працівники установ, підприємств та організацій громади прибиратимуть від сміття закріплені території.  Заплановано прибирання парково-рекреаційних зон, прилеглих до приміщень територій, узбіч доріг, лісосмуг.

Роботи проводитимуться з дотримання карантинних обмежень!!!! Масковий режим  і дистанція,  організація прибирання невеликими групами людей. 

Загалом упродовж квітня буде проведений цілий комплекс робіт з благоустрою. Про день наступної толоки буде оголошено пізніше.

Нагадуємо, що мешканці багатоквартирних житлових будинків, власники магазинів, інших об’єктів приватного підприємництва, керівники установ та організацій відповідальні за дотримання належного санітарного стану на прилеглих територіях біля своїх будівель!!! 

Закликаємо усіх  жителів селища та сіл  територіальної громади долучитися до акції весняного прибирання  та  спільно зробити велику добру справу.

Зустрінемо Великдень у чистому домі!

Куликівська селищна рада.