Погоджено план оптимізації освітніх закладів громади

  • 892

Фото без опису

Фото без опису

31 березня відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради. Вела засідання селищний голова Юлія Постернак.

На порядок денний було внсено 22 питання:

  1. Про внесення змін до бюджету.
  2. Про створення Координаційної ради з питань гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми.
  3. Про створення мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.
  4. Про утворення комісії з використання субвенції з державного бюджету на забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.
  5. Про надання дозволу на влаштування недієздатної особи до інтернатного закладу (закладу інтернатного типу), за рекомендаціями психоневрологічної МСЕК.
  6. Про надання дітям статусу дитини, позбавленої батьківського піклування.
  7. Про встановлення опіки, піклування над дітьми, позбавленими батьківського піклування.
  8. Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав.
  9. Про влаштування дитини до комунального некомерційного підприємства «Прилуцький обласний будинок дитини «Надія» Чернігівської обласної ради на цілодобове перебування.
  10.  Про влаштування дитини до комунального некомерційного підприємства «Прилуцький обласний будинок дитини «Надія» Чернігівської обласної ради на цілодобове перебування.
  11.  Про надання дозволу на вчинення правочину.
  12.  Про надання дозволу на вчинення правочину.
  13. Про затвердження норм споживання централізованого питного водопостачання холодної води для населення сіл Салтикова Дівиця, Жуківка, Вересоч, Дрімайлівка, Грабівка.  
  14. Про створення постійно діючої комісії з питань поводження з безхазяйними відходами на території Куликівської селищної територіальної громади.
  15.  Про затвердження складу громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Куликівської селищної ради.
  16.  Про зміну адреси житлового будинку по вулиці Амосова М.  в  смт Куликівка.
  17.  Про зміну адреси житлового будинку в селі Пенязівка.
  18.  Про зміну адреси об’єкта нерухомості в смт Куликівка по вулиці Миру.
  19. Про клопотання до Чернігівського обласного Фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі.
  20.  Про надання дозволу на видалення дерев.
  21.  Про скасування реєстрації місця проживання та зняття з реєстрації місця проживання.
  22.  Про план оптимізації освітньої мережі Куликівської селищної територіальної громади на 2021-2023 роки.

Члени виконкому та запрошені обговорили і ухвалили рішення з питань соціального захисту, опіки і піклування щодо сімей і дітей з соціально вразливих категорій, з житлово-комунальних питань та питань благоустрою.

 

Начальник Управління освіти, культури, туризму, сім’ї, молоді і спорту селищної ради Світлана Масльонка презентувала на засіданні план оптимізації освітньої мережі Куликівської селищної територіальної громади на 2021-2023 роки із останніми змінами, внесеними за результатами громадських обговорень та консультацій, які тривали упродовж лютого-березня.

 

Посадовиця відповіла на запитання старост щодо організації підвозу, дозвілля дітей, влашування педагогічного персоналу, утримання і використання вивільнених приміщень.

 

За результатами обговорення прийнято рішення погодити план оптимізації і внести його на затвердження сесії селищної ради.