Привітали перших призовників цьогорічного весняного призову

  • 1636

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

7 квітня  Куликівський територіальний центр комплектування і соціальної підтримки здійснив першу відправку призовників цьогорічного весняного призову.  Лави Збройних Сил України поповнили два наших земляки - Петро Співак та Олександр Корж з Ковчина.

Від імені Куликівської селищної ради призовників привітали перший заступник селищного голови Тетяна Сосімович, завідувач сектору з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Олег Клочок та військовий комісар Віктор Євсеєв. Посадовці подякували майбутнім воїнам за свідомий вияв громадянського обов’язку, побажали призовникам успіхів на службі та надійного тилу вдома. Від селищної ради призовникам вручили необхідні солдатам подарунки - набір речей особистої гігієни.

Провести і підтримати майбутніх воїнів-строковиків прибули також і  їх рідні.

Весняний призов на строкову військову службу у громаді, як і по всій Україні, розпочався  з 1 квітня 2021 року, відповідно до Указу Президента України.

Відповідно до доведеного плану від громади необхідно відправити на строкову військову службу до ЗСУ 13 призовників. Друга відправка планується наступного тижня.