Запрошуємо на прибирання старого кладовища в Куликівці

  • 3128

Фото без опису

Шановні жителі селища Куликівка та села Пенязівка!

У суботу, 17 квітня ц.р., з 9.00 запрошуємо вас на прибирання старого кладовища в Куликівці. Незабаром поминальні дні і жителі селища почали прибирання могил своїх померлих родичів. Це наш святий обов’язок перед нашими рідними, які відійшли у вічність. Але на старому кладовищі є могили, які вже нікому доглядати. Між старими похованнями відростає молода поросль дерев. Тож давайте разом  наведемо лад на місці вічного спочинку наших односельців і покажемо, що ми громада, яка шанує пам’ять про них. 

Чоловіків просимо мати з собою сокири, вила, пилки-ножівки. Тих, хто відгукнеться і прийде на прибирання, також просимо взяти з собою граблі та попони для збирання торішнього листя, чагарників. Сміттєвими пакетами забезпечимо.

Просимо також власників тракторів, мотоблоків з причепами взяти участь і надати домпомогу транспортом для більш оперативного вивезення сміття.

Такі самі  прибирання кладовищ наразі тривають  і у селах громади. До комунальників  та працівників установ долучаються активні громадяни.  Тож покажемо і ми нашу солідарність і небайдужість! Чекаємо вас, куликівці і пенязівці 17.04.2021 о 9.00.   

Обов’язкова наявність захисної маски і рукавичок!!!

Куликівська селищна рада