Виїзний прийом громадян в селі Орлівка

  • 790

Фото без опису

14 квітня  перший заступник селищного голови Тетяна Сосімович провела особистий виїзний прийом громадян в селі Орлівка. Разом з Тетяною Сосімович на прийомі громадян працювала начальник відділу земельних відносин, екології та комунальної власності селищної ради Ірина Якубенко.

На особистий прийом звернулося небагато людей. Порушені питання здебільшого стосувалися землі. Жителі села поскаржилися на низьку орендну плату одного з господарств-орендарів та зауважили, що хотіли б розірвати договори оренди та укласти з іншим господарством, яке виплачує вищий відсоток орендної плати. Шляхом телефонних переговорів  з керівництвом   агропідприємства питання було врегульоване на користь власників паїв. Зверталися також щодо можливості отримання земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства та вирішення проблем з переоформленням земельних ділянок померлих родичів.

Посадовці під час прийому надали роз’яснення та консультації. На питання, які потребують додаткового вивчення, пообіцяли надати громадянам письмову відповідь у визначені законодавством терміни.

Зустріч відбулась з дотриманням усіх карантинних вимог.