Розглянули земельні питання

  • 496

Фото без опису

Фото без опису

 

15 квітня за участі селищного голови Юлії Постернак відбулося засідання постійної комісії Куликівської селищної ради       з питань депутатської діяльності, регламенту, законності, екології та аграрних питань.  Участь у засіданні взяли старости старостинських округів громади.

 

Розглянули 22 питання порядку денного:

1. Про скасування окремих пунктів рішення Куликівської селищної ради від 17.02.2021 № 164 «Про затвердження документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства».

2. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства.

3. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

4. Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

5. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

6. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва.

7. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  у постійне користування.

8. Про припинення права користування земельною ділянкою.

9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для ведення особистого селянського господарства та надання земельних ділянок безоплатно у власність.

10. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельних ділянок безоплатно у власність.

11. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва.

14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється.

15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною її цільового призначення.

16. Про  припинення  права  оренди  земельної ділянки та розірвання договору оренди землі.

17. Про внесення змін до рішення Куликівської селищної ради від 20.02.2019 № 540 «Про утворення конкурсної комісії з відбору виконавців робіт із землеустрою, оцінки земель та визначення виконавця земельних торгів на конкурентних засадах».

18. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок (земельних часток (паїв)) в натурі (на місцевості) та передачу земельних ділянок у власність.

19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання неуспадкованих земельних ділянок за рахунок земельних часток (паїв) в оренду ПП «Вимал-Агро».

20. Про надання ПП «Вимал-Агро» дозволу на виготовлення технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) за рахунок земель проектно-шляхової мережі.

21. Про прийняття у комунальну власність та надання в оренду ТОВ «Гетьманське» земельних ділянок проектно – шляхової мережі.

22. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення  земельних ділянок в оренду для городництва.