У Куликівській громаді триває кампанія з вакцинації населення

  • 651

Фото без опису

Вчора 29 квітня було щеплено 50 осіб вакциною Covishield/AstraZeneca:

20 – в Салтиково-Дівицькій СЛА;

10 – Вересоцькій СЛА;

10 - Хібалівській СЛА;

10 – Дроздівській СЛА.

На даний час у громаді вакциновано 221 особу.

Сьогодні відбудеться вакцинація жителів Куликівки та Виблів. На наступний тиждень запланована вакцинація по таким населеним пунктам : Куликівка,Грабівка, Горбове, Дрімайлівка, Жуківка, Авдіївка, Ковчин, Салтикова Дівиця, Орлівка. Жителі цих сіл вже попередньо записалися до списків вакцинації. Щеплення від COVID-19 буде відбуватися відповідно до розробленого графіка. Інформацію про дні вакцинації у селах будуть повідомляти сільські лікарські амбулаторії . Записатися на вакцинацію можна у свого сімейного лікаря, в амбулаторії за місцем проживання, у старости старостинського округу. Не зволікайте! Записуйтесь на вакцинацію!

На разі у громаді на базі КНП "КУЛИКІВСЬКИЙ ЦПМСД" створено 5 сертифікованих бригад медиків, які пройшли спеціальне навчання та проводять вакцинацію.

За офіційним повідомленням Куликівського центру надання первинної медико-санітарної допомоги та Куликівської центральної районної лікарні станом на 29.04.2021 зареєстровано 52 хворі особи. Хоча поширення коронавірусної інфекції і пішло на спад та закликаємо всіх жителів та гостей громади на необхідність безумовного дотримання всіх карантинних обмежень!!! Не нехтуйте правилами особистої гігієни, дотримуйтесь соціальної дистанції, уникайте місць скупчення людей. При наявності перших симптомів, які асоціюються з COVID-19, негайно звертайтеся лікарів. Будьте здорові!