Засідання комісії з питань захисту прав дитини

  • 691

 

30 квітня під головуванням першого заступника селищного голови Тетяни Сосімович відбулося чергове засідання  комісії з питань захисту прав дитини.

 

З ліквдіцією Куликівського району та районної державної  адміністрації  селищній раді були передані додаткові повноваженні і функції щодо соціального захисту, зокрема й питання захисту прав дітей. Тож члени комісії розглянули на засіданні кілька важливих питань стосовно захисту прав дітей з соціально вразливих категорій.

 

Після обговорення рішеннями комісії:

- надано дозвіл на укладення договору купівлі-продажу квартири в  смт Куликівка, ½ частина якої належить малолітній дитині, з одночасним укладенням договору дарування на ім’я дитини житлового будинку та двох земельних ділянок;

- надано дозвіл  на укладення договору оренди 1/3 частини земельної ділянки (паю) площею 1,5146 га (цільове призначення – для ведення товарного сільськогосподарського виробництва), яка належить на праві власності неповнолітнім дітям.

- продовжено на 6 місяців термін перебування малолітньої дитини в КНП «Прилуцький обласний будинок дитини «Надія» Чернігівської обласної ради за заявою матері.

- переглянуто та затверджено індивідуальних планів соціального захисту дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах (15 дітей).