У громаді активно триває кампанія з вакцинації від COVID-19

  • 1210

Фото без опису

За повідомленням Центру первинної медико-санітарної допопмоги у Куликівській громаді активно триває вакцинація  жителів громади від COVID-19

 

Учора, 5 травня, було щеплено 50 осіб вакциною AstraZeneca-SKBio. Щеплення відбулось у чотирьох пунктах щеплень в  Салтиково-Дівицькій СЛА, Виблівській СЛА ЗПСМ, Орлівській СЛА та у Куликівській лікарській амбулаторії.

 

Сьогодні, 6 травня,  відбудеться вакцинація у Куликівській лікарській амбулаторії.Планується вакцинувати 40 осіб.

 

Станом на  районк 06.05.2021 у громаді вакциновано 322 особи. З початку вакцинації Куликівська громада  отримала  370 доз вакцини від COVID-19. І

 

Інформацію про дні вакцинації у селах будуть повідомляти сільські лікарські амбулаторії. Записатися на вакцинацію можна у свого сімейного лікаря, в амбулаторії за місцем проживання, у старости старостинського округу. Не зволікайте! Записуйтесь на вакцинацію!

 

На базі КНП "Куликівський ЦПМСД" створено 5 сертифікованих бригад медиків, які пройшли спеціальне навчання та проводять вакцинацію.

 

За офіційним повідомленням Куликівського центру надання первинної медико-санітарної допомоги та Куликівської центральної районної лікарні станом на 06.05.2021 зареєстровано  30 активних хворих, з них 4 особи госпіталізовано: 3 знаходяться в місцевому стаціонарі і 1 – в Чернігові.

 

Хоча поширення коронавірусної інфекції і пішло на спад та закликаємо всіх жителів та гостей громади на необхідність безумовного дотримання всіх карантинних обмежень!!! Не нехтуйте правилами особистої гігієни, дотримуйтесь соціальної дистанції, уникайте місць скупчення людей. При наявності перших симптомів, які асоціюються з COVID-19, негайно звертайтеся лікарів. Будьте здорові!