Куликівська школа долучилась до грантової програми "HEALTHY SCHOOLS: ЗАРАДИ ЗДОРОВИХ І РАДІСНИХ ШКОЛЯРІВ"

  • 600

Фото без опису

Куликівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ст. активно долучився до програми HEALTHY SCHOOLS: ЗАРАДИ ЗДОРОВИХ ТА РАДІСНИХ ШКОЛЯРІВ.

5 шкіл-переможців отримають гранти на закупівлю обладнання для SТЕМ-лабораторії з природничих й технічно-математичних (STEM) наук.

Метою програми є розвиток здорового харчування, фізичних активностей та свідомого ставлення школярів до власного здоров’я. Захід допоможе зацікавити дітей здоровим харчуванням й продемонструє, що здорова їжа – це легко, смачно й різноманітно.

На учасників челенджу, чекають цікаві завдання, підбірки корисної інформації, зустрічі з експертами, креатив та співпраця всередині шкільної спільноти задля формування корисних звичок. Челендж триватиме 4 тижні – з 26 квітня до 24 травня. Протягом цього часу школи мають виконати креативні завдання та провести активності на тему здорового харчування, які оцінюють й коментують експерти програми «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів».

Перший тиждень «Весело про їжу» вже добіг свого кінця. Серед здобувачів освіти проведене вхідне опитування. Бібліотекар Шиш Н.В. та соціальний педагог Мозоль О.В. розробили квест «Секрети здорового харчування». Тож перші завдання повністю виконані.

Розпочався другий тиждень «Готуємо разом»: до виконання завдань долучаються і батьки!

Селищна рада підтримує активність опорного навчального закладу у прагненні розвиватися і  напрацьовувати досвід участі у грантових програмах.

Закликаємо куликівців підтримати школу і юних активістів та долучитися до челенджу «Здорове харчування»!