Привітання Куликівського селищного голови Юлії Постернак з Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

  • 952

Фото без опису

Шановні наші ветерани! Шановні жителі громади!

Прийміть мої найщиріші вітання з нагоди 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

З кожним роком час віддаляє нас від  минулого, та він безсилий  перед людською пам’яттю. Українські ветерани зробили значний внесок у перемогу в Другій світовій війні. Тож День перемоги викарбуваний в нашій пам'яті на багато поколінь вперед.

Низький уклін, шана і подяка всім, хто визволяв міста і села на гарячих фронтах, тим, хто боровся з нацизмом у партизанських загонах, у  підпіллі, тим, хто наближав перемогу самовідданою працею в тилу.

Життя невблаганне і з кожним роком, все менше ветеранів Другої світової війни залишається серед нас. Тому наш священний обов’язок дбати про них, і щодня дякувати за мирне небо над головою.

Від минулорічного Дня перемоги ми втратили, на жаль, чотирьох ветеранів. І сьогодні у громаді залишилося шість учасників Другої світової війни. Це Мудрицький Микола Якович з Куликівки, Аврамець Петро Андріянович та Антипова Любов Кузьмівна з Вересочі, Батюта Василь Федосійович з Кладьківки, Лисиця Михайло Іванович із Салтикової Дівиці та Сиротенко Митрофан Артемович з Орлівки. Дякуємо вам уклінно, наші герої, і зичимо міцного здоров’я!

Світла пам'ять усім загиблим у боях. Земний уклін героям війни, які зуміли вижити в страшному пеклі та крізь усе життя пронести любов до рідної землі.

Шкода, що українська земля і досі жадана для ворогів. Вже восьмий рік ми продовжуємо боротьбу за нашу незалежність на сході держави.  Щиро вірю, що наші мужні захисники, як і 76 років тому наші ветерани, очистять українську землю від окупанта і ми відсвяткуємо ще один день перемоги!

А сьогодні, у цей святковий день, ще раз вітаю усіх з великим святом! Щиро бажаю нашим ветеранам міцного здоров’я, бадьорості духу та гарного настрою в цей особливий день! Хай не болять Ваші рани, хай поруч будуть рідні і близькі.

А усім жителям громади зичу мирного неба і добробуту. Зі святом, Куликівська громадо! З Днем перемоги!

З повагою

Куликівський селищний голова

Юлія Постернак