Особисті виїзні прийоми громадян у селах відбуваються за  графіком

  • 767

Фото без опису

Фото без опису

12 травня відбувся особистий виїзний прийом громадян у Авдіївці та Баклановій Муравійці.

Як і анонсувала селищний голова Юлія Постернак  на загальних зборах громадян,  у селищній раді затверджено графік особистих виїзних прийомів громадян керівництвом громади. Такі виїзди і безпосереднє спілкування - додаткова можливість для керівництва громади налагодити систематичні комунікації з жителями сіл. Вони дають можливість упередити необхідність громадян витрачати час на приїзд до Куликівки на особистий прийом до відповідного  посадовця.  

За домовленістю з жителями сіл на особистий виїзний прийом разом з головою чи її заступниками приїжджає затребуваний спеціаліст (юрист, фахівець із земельних питань, питань ЖКГ та ін.).

У Баклановій Муравійці у адміністративному приміщенні громадян приймала селищний голова Юлія Постернак та начальник відділу земельних відносин, екології та комунальної власності селищної ради Ірина Якубенко. Жителі села зверталися за допомогою у вирішенні земельних питань, щодо видалення аварійного дерева на кладовищі, висипки дороги по вул. Слобода, цікавилися скільки на даний час агропідприємств орендують землю у громаді.

У Авдіївці особистий прийом проводила перший заступник селищного голови Тетяна Сосімович та начальник юридичного відділу селищної ради Яна Близнюк. Жителі села порушували на прийомі питання щодо графіка роботи сільської бібліотеки, щодо благоустрою села, роботи дитячого садка. Посадовці принагідно відвідали дитячий садок та поцікавилися поточними проблемами.

Жителям сіл були надані консультації та роз’яснення під час прийомів. Питання, які потребують додаткового вивчення взяті на особистий контроль керівників громади.