Привітання Куликівського селищного голови Юлії Постернак з Днем резервіста України

  • 1045

18 травня – День резервіста України

Шановні воїни-резервісти громади!

Щиро вітаю вас з Днем резервіста України!  Свято  відносно молоде для нашої держави – відзначається лише третій рік, але воно вже набуло ваги у суспільстві і пошани до воїнів запасу. Саме цього дня сім років тому за Указом Президента України було розпочато формування оперативного резерву, який нині став надійною складовою Збройних Сил України.

Сьогодні у лавах резервістів молоді і досвідчені воїни, загартовані в боях із російським агресором, ті, що проходили військовий вишкіл на строковій службі та військових кафедрах вишів. У важкий для держави час, коли ворог підступно розпочав   анексію Криму та  військові дії на Донбасі, коли українська армія ще не була достатньо боєздатною, саме добровольці стали живим щитом на шляху ворога та резервісти, які поповнили лави війська. Війна триває і Україні дуже важливо сьогодні мати боєздатну армію та патріотичний  добре навчений резерв, готовий у будь-яку хвилину взяти до рук зброю і дати відсіч ворогу.    

Саме зараз тривають навчання територіальної оборони Чернігівської області і я дуже горда тим, що у складі двохтисячної бригади резервістів Чернігівщини проходять військову підготовку і  шістдесят чоловіків з Куликівської громади. Куликівщина стовідсотково виконала план набору резервістів на навчання. Тож ми можемо пишатися своїми захисниками!  Я щиро дякую кожному з вас, дорогі земляки, за ваш патріотизм і готовність захистити честь громади, свої родини і рідну землю!

Бажаю вам вдосконалити свої військові навички та достойно представити нашу громаду на навчаннях! Зичу усім міцного здоров’я, добробуту та надійного тилу! 

Дякуємо вам, наші дорогі захисники, і з нетерпінням чекаємо вдома!

З повагою

Куликівський селищний голова

Юлія Постернак