Депутати обласної ради і Чернігівський міський голова відвідали Куликівку

  • 627

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

21 травня  з ознайомчим візитом Куликівку відвідали депутати Чернігівської обласної ради від ПП "Рідний дім" на чолі з першим заступником голови обласної ради Ніною Лемеш.

Відбулася зустріч з керівництвом громади у селищній раді. Селищний голова Юлія Постернак презентувала гостям Куликівську громаду, розповіла про плани і проєкти, над якими працює громада, озвучила проблемні питання. Обговорили можливі напрямки співпраці громади з обласною радою. Йшлося про завершення реконструкції очисних споруд, на які цього року з обласного бюджету виділено 2,2 млн. грн. Говорили про проєкт реконструкції селищного стадіону, розвиток профтехосвіти, зокрема підтримку аграрного ліцею, про отримання громадою ще одного шкільного автобусу, про інші питання, у вирішенні яких можуть посприяти депутати.

Ніна Лемеш зазначила, що фракція ПП "Рідний дім" в обласній раді розпочала виїзні дні фракції з Куликівки, і практикуватиме таке ознайомлення з громадами й надалі. Таке безпосереднє спілкування на місцях дає розуміння ситуації зсередини, що дуже важливо для депутатів при прийнятті рішень, особливо тих, що стосуються саме розвитку громад.

На особистій зустрічі із селищиним головою  Ніна Лемеш наголосила, що Куликівська громада, не в останню чергу дякуючи вигідному географічному положенню, буде розвиватися однозначно. А депутати обласної ради, зокрема від партії "Рідний дім", готові допомагати громаді у підтримці важливих інфраструктурних проєктів для її розвитку.

Пізніше до депутатів долучився Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. Депутати та Чернігівський міський голова відвідали переробний цех СФГ "Колос", де змогли на власні очі побачити процес виготовлення відомої в області та за її межами м’ясної продукції торгової марки "Куликівські ковбаси". Гості високо оцінили виробничий потенціал переробного підприємства, яке відповідає сучасним європейським вимогам у галузі виробництва харчових продуктів. Вони також поділилися позитивними враженнями від Куликівки, назвавши її красивим затишним містечком.

На зустрічі в селищній раді та СФГ "Колос" колег супроводжував депутат обласної ради голова СФГ "Колос" Віктор Труш.