Відтепер рішення про надання соціальних послуг прийматиме селищна рада

  • 915

Фото без опису

Фото без опису

 

25 травня відбулась міжвідомча нарада по виробленню алгоритму надання соціальних послуг в громаді за участю методиста Чернігівського обласного центру соціальних служб Світлани Лукашенко, першого заступника селищного голови Тетяни Сосімович, директора Центру соціальних служб Лариси Карцевої, заступника директора ЦСС Наталії Мальчикової та завідувача сектора соціального захисту населення Куликівської селищної ради Оксани Парандич.

 

Метою наради було вироблення послідовних кроків в організації надання соціальних послуг, оскільки надання базових соціальних послуг особам/сім’ям, відповідно до їх потреб, покладається на територіальні громади.

 

Згідно з новими змінами  у законодавстві, відтепер соціальні послуги сім’ям/особам, що перебувають в складних життєвих обставинах, можуть надаватися тільки після прийняття рішення про надання соціальних послуг сектором соціального захисту Куликівської селищної ради.

 

Для отримання соціальних послуг особам необхідно першочергово звернутися до сектору соціального захисту Куликівської селищної ради за тел.(04643) 2-17-48. Для прийняття рішення про надання соціальних послуг необхідно подати до сектора  заяву, копії документів, що посвідчують особу та копію оцінки потреб сім’ї, яку здійснює Центр соціальних служб. 

 

Перелік соціальних послуг