Безоплатну правову допомогу тепер можна буде отримати в Куликівській громаді

  • 1155

Фото без описуФото без опису

28 травня селищний голова Юлія Постернак зустрілась з директором Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимиром Бобруйком.  В ході зустрічі керівники обговорили відкриття представництва центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги на базі Куликівської селищної ради.

Раніше на території колишнього Куликівського району не встигли відкрити представництво з надання безоплатної правової допомоги. Тепер, у зв'язку з реорганізацією районів і входженням Куликівської ТГ до складу Чернігівського району,  у Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги з'явилась можливість відкрити своє представництво і в нашій громаді. Володимир Бобруйко запевнив, що найближчим часом буде сформований графік виїздних прийомів громадян спеціалістами центру в Куликівці. Також планується сформувати графік виїзду спеціалістів Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги по старостинським округам. Точні дні прийому спеціалістами та перелік послуг, що будуть надаватись, буде опубліковано пізніше.

Детальнішу інформацію  про Чернігівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги можна отримати за посиланням https://www.legalaid.gov.ua/tsentry/chernigivskyj-mistsevyj-tsentr-z-nadannya-bezoplatnoyi-vtorynnoyi-pravovoyi-dopomogy/teams.