Як в Куликівці святкували Міжнародний день захисту дітей

  • 1009

Фото без опису

Сьогодні, 1 червня, в Україні та світі традиційно відзначається День захисту дітей. Символом Міжнародного дня захисту дитини є зелений прапор, на якому намальовано п’ять фігурок людей різного кольору, які стоять на поверхні Землі. Це символізує об’єднання та розуміння різних народів світу, незалежно від раси та національності.

Наша громада приєдналась до всесвітнього святкування. Багаточисельна різнокольорова юрба школярів і дошкільнят наповнила веселими голосами і щирим сміхом центральну площу і парк Куликівки – тут зібралися найменші жителі Куликівщини, щоб дружно і весело відзначити Міжнародний день захисту дітей. 

Програма свята була дуже насиченою і цікавою: конкурс дитячих малюнків на плакатах «Ми діти твої, Україно!» і на асфальті в «Барвах дитинства», ігротека, виїзна торгівля, батути, святковий концерт, шаховий турнір та футблольні змагання. Черги дітлахів зібралися біля батутів для малюків та старших діток.

Також цікавою була концертна програма за участю дітей та молоді, зокрема вихованців Куликівської мистецької школи. Високий початковий рівень вони постійно підтверджують результативною участю в обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсах, де займають призові місця.

Всі учасники свята із задоволенням ласували солодощами і смачним морозивом, яке вже стало традиційним смаколиком свята, від організатора  свята - Куликівської селищної ради.

Щиро бажаємо вам, дорогі наші маленькі друзі, вашим батькам, бабусям і дідусям, миру, міцного здоров’я, щастя, добра та сімейного затишку. Нехай дитинство буде яскравим, захоплюючим, сповненим любові, ласки та добра! Не поспішайте ставати дорослими – цінуйте дитинство - золоту пору життя!!!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису