Спільно працюватимуть над поновленням бази даних власників землі

  • 455

Фото без опису

4 червня року відбулася зустріч керівництва Куликівської селищної ради та Куликівської державної податкової інспекції. У зустрічі взяли участь Куликівський селищний голова Юлія Постернак, перший заступник Куликівського селищного голови Тетяна Сосімович та начальник Куликівської ДПІ Марина Семерня.

Під час зустрічі детально бговорили проблеми в адмініструванні земельного податку з фізичних осіб. Сьогодні в базі даних власників земельних ділянок є значні пробіли. Є багато земельних ділянок з кадастровиим  номерами, по яких відсутні або неактуальні відомості про їх власників. А це у свою чергу ускладнює роботу по справлянню земельного податку, який є одним з двох основних джерел наповнення селищного бюджету.

Марина Семерня зазначила, що тільки постійна взаємодія Куликівської ТГ з податковими органами з наповнення бази об’єктами оподаткування земельного податку та систематичне проведення звірки  інформації дасть позитивні результати в оновленні бази даних. під час обговорення ще раз визначилися з механізмами обміну даними та поновлення інформації  з метою  розширення бази оподаткування.