Пейнтбол в Куликівці. Селищна рада підтримує цікаві ініціативи молоді

  • 1479

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

8 червня селищний голова Юлія Постернак разом із своїм заступником Віктором Богданом зустрілися з молодим фахівцем - тренером секції з рукопашного бою спортивного клубу «Октант», Владиславом Волковим. Секція вже третій рік працює при Куликівській школі і за цей час вже здобула авторитет у громаді, як і її тренер Владислав Волков. Діти (і хлопчики, і дівчатка) охоче відвідують секцію. Беруть участь в обласних змаганнях та здобувають там перемоги. Вихованці люблять свого тренера і довіряють йому. Він з тих, хто вміє організувати та вмотивувати дітей і дорослих долучатися до здорового способу життя.

На зустрічі з головою громади Владислав Волков попросив підтримки в реалізації цікавої ідеї. Молодий тренер спільно зі своїми однодумцями хоче організувати в Куликівці можливість для родин з дітьми, для дітей і для дорослих долучитися до популярної нині гри в пейнтбол. Певний обсяг робіт, за погодженням із селищною радою, був зроблений. У парку за селищним стадіоном вже спорудили кілька конструкцій із старих шин та інших пристосованих речей(старі двері тощо) для гри в пейнтбол. Шкода цими вихідними і сюди дісталася рука вандалів. Конструкції з шин були повалені і розкручені. Найпевніше, що це справа рук підлітків та молоді, для яких селищний стадіон є місцем нічної молодіжної тусовки. Дуже прикро, що таке ганебне явище, як вандалізм процвітає в Куликівці. І це центр громади, який має стати взірцем для всіх сіл. На жаль!

Однак Владислав Анатолійович не втрачає ентузіазму і готовий відновити майданчик та доповнити його новими конструкціями. Для цього тренеру ще потрібні старі шини. Тож, якщо маєте такі, зверніться за телефоном 0934276729 і надайте допомогу. На облаштування місця для пейнтболу знадобиться ще кілька днів.

Селищна рада зі свого боку буде підтримувати ініціативу молодого тренера і також надасть допомогу в облаштуванні майданчика.