У Куликівці буде проведено погосподарський облік

  • 1301

9 червня відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради. Вела засідання селищний голова Юлія Постернак. На порядок денний було внесено 14 питань.

1.Про внесення змін до бюджету.

2.Про затвердження Плану заходів щодо організації бюджетного процесу Куликівської територіальної громади на 2022-2024 роки.

3.Про створення робочої групи з підготовки прогнозу бюджету Куликівської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки.

4.Про погосподарський облік в населеному пункті смт Куликівка.

5.Про влаштування дитини до Ніжинського дитячого будинку-інтернату Департаменту соціального захисту населення Чернігівської обласної державної адміністрації на цілодобове перебування.

6.Про надання дозволу на вчинення правочину.

7.Про надання дозволів на укладення договорів оренди земельних ділянок.

8.Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 24.02.2021 №12 «Про створення комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Куликівської селищної ради»

9.Про взяття на квартирний облік Лисенка Андрія Вікторовича.

10. Про клопотання до Чернігівського обласного Фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі.

11.Про зміну адреси житлового будинку в селі Пенязівка.

12.Про підготовку об’єктів підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та бюджетної сфери громади до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років.  

13. Про надання згоди на проведення реконструкції очисних споруд Куликівської селищної територіальної громади.

14. Про надання дозволу на видалення дерев.

 

По перших трьох питаннях доповідала начальник фінансового управління селищної ради Лариса Авжи: внесені зміни до бюджету в частині перерозподілу доходної  і видаткової частини у зв’язку із виділенням з державного бюджету місцевому бюджету коштів у сумі 4918829,00 грн, які будуть спрямовані на реалізацію проєкту «Реконструкція інженерно-транспортної інфраструктури вул. Амосова в смт Куликівка». Змінено напрямок використання коштів по Управлінню ОКТСМС на співфінансування  (614740,00 грн) на виготовлення проєктно-кошторисної документації до проєкту «Реконструкція стадіону «Колос». На виконання  Бюджетного кодексу України, наказу Міністерства фінансів України від 31травня 2019 року № 228 «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо підготовки та затвердження Бюджетного регламенту проходження бюджетного процесу на місцевому рівні» затверджено план заходів  щодо складання прогнозу бюджету Куликівської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки та склад робочої групи, яка працюватиме над розробкою прогнозних показників бюджету громади на найближчі три роки.

 

На засіданні ухвалили кілька рішень стосовно захисту прав неповнолітніх дітей. Іншими рішеннями надали дозволи на видалення аварійних дерев, погодили клопотання особі на отримання кредиту з обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі, затвердили зміну адреси житлового будинку за заявою фізичної особи.

 

Рішенням виконкому створено оперативний штаб з питань підготовки і роботи об’єктів підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та бюджетної сфери громади до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років  та затверджено його персональний склад. Також погоджено плани підготовки заходів з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років установам і організаціям бюджетної сфери.

 

З метою впорядкування і систематизації первинних даних щодо статистичного обліку громадян, які постійно або тимчасово проживають на території смт Куликівка, покращення організації та належного ведення погосподарського обліку у громаді, відповідно до наказів Державної служби статистики України № 56 від 11.04.2016  та №340 від 24.11.2015, виконавчий комітет вирішив провести погосподарський облік як вид первинного обліку в населеному пункті смт Куликівка на строк з 01 січня 2021 року по 01 січня 2025 року. Цим же рішенням визначено  уповноважених посадових осіб Куликівської селищної ради, відповідальних за ведення погосподарського обліку в населеному пункті смт Куликівка та період проведення подворових обходів й опитування населення  з 02 серпня 2021 року по 02 жовтня 2021 року. Такий облік вже багато років ведеться в селах громади.

 Детальніше з рішеннями виконавчого комітету від 09.06.2021 можна ознайомитись на цьому ж сайті за посиланням: Документи виконавчого комітету Куликівської селищної ради.