Алгоритм отримання санаторно-курортної путівки пенсіонерам Міністерства оборони України

  • 1363

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Ветерани військової служби, ветерани війни та члени сімей ветеранів військової служби, які отримують пенсію відповідно до Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб», забезпечуються санаторно-курортним лікуванням у територіальних  центрах комплектування та соціальної підтримки, де вони перебувають на обліку.

Для отримання путівки пенсіонер МОУ звертається до РТЦК та СП  з наступним пакетом документів:

- медична довідка форми 070/о;

- паспорт;

- посвідчення, що дає право на пільги;

- довідкою з Пенсійного фонду України про отримання пенсії відповідно до ЗУ «Про пенсійне забезпечення осіб звільнених з військової служби, та деяких інших осіб»;

- заява.

Вартість путівки для ветеранів військової служби складає – 25% від собівартості, для членів сім’ї ветеранів військової служби – 50% , для ветеранів війни – безкоштовно. Період санаторно-курортного лікування 21 день.

Громадяни,  які не належать до вказаних категорій та не мають права на пільгове санаторно-курортне лікування, можуть придбати путівки безпосередньо в центрах медичної реабілітації та санаторного лікування, а також у військових санаторіях під час прибуття до закладу.

З метою уникнення непорозумінь пропонуємо попередньо уточнювати наявність вільних місць та дату.

Вартість санаторно-курортного лікування на 2021 рік без урахування пільг:

на 21 доба – 15750, 00 грн.

на 14 діб – 10500, 00 грн.

За більш детальною інформацією звертатися до Куликівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки  за телефоном (04643)2-16-62.