Затвердили робочий проєкт реконструкції селищного стадіону в Куликівці

  • 906

Фото без опису

15 червня відбулося засідання виконавчого комітету Куликівської селищної ради.

Вела засідання селищний голова Юлія Постернак. На порядок денний було внесено три питання:

1. Про надання дозволу на вчинення правочину.

2.Про клопотання до Чернігівського обласного  Фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі.

3. Про затвердження робочого проєкту та кошторисної документації "Реконструкція стадіону "Колос" по вулиці Артамонова, 1 в смт Куликівка, Чернігівської області".

Рішення по перших двох питаннях були затверджені  як реагування на заяви громадян. 

Одна стосувалася врахування прав неповнолітньої дитини при купівлі житла батьками на ім’я дитини. Друга – щодо надання клопотання від селищної ради до обласного Фонду на отримання особою кредиту на придбання житла.

По третьому питанню порядку денного присутніх інформувала начальник Управління ОКТСМС селищної ради Світлана Масльонка. Фахівці Управління готують пакет документів проєкту реконструкції стадіону "Колос" в смт Куликівка для подання його на фінансування з Державного фонду регіонального розвитку на 2022 рік. Рішення виконкому про затвердження робочого проєкту та кошторисної документації є частиною необхідної процедури для подачі проєктної заявки.

Після обговорення з усіх питань були ухвалені відповідні рішення. Тексти рішень будуть оприлюднені у терміни, передбачені чинним законодавством: до 5 робочих днів з дня ухвалення.

Детальніше з рішеннями виконавчого комітету від 15.06.2021 можна буде ознайомитись на цьому ж сайті за посиланням: Документи засідань виконавчого комітету селищної ради.