До уваги жителів громади, які користувалися житловою субсидією у грошовій безготівковій формі в опалювальний сезон 2020/2021 рр.

  • 1043

Фото без опису

За підсумками опалювального сезону суми невикористаних коштів перераховуються з рахунка для виплати житлових субсидій на рахунки одержувачів житлової субсидії в АТ “Ощадбанк”. У разі відсутності відкритого рахунка в АТ “Ощадбанк” рахунок відкривається за зверненням одержувача житлової субсидії до АТ “Ощадбанк”. Відкриття рахунка здійснюється в порядку, визначеному АТ “Ощадбанк”. 

Рекомендуємо громадянам, які користувалися житловою субсидією у безготівковій формі до 01 грудня 2021 року перевірити наявність актуального (діючого) рахунку в АТ «Ощадбанк» для зарахування сум зекономлених коштів житлової субсидії за опалювальний сезон 2020/2021 рр.

У разі відсутності карткового рахунку, необхідно звернутися до АТ «Ощадбанк» для його відкриття.

Для уточнення наявного залишку зекономленої субсидії можна звернутись до відділу з питань реалізації державної соціальної політики №3 УСЗН Чернігівської РДА ( колишнє Управління соц.захисту Куликівської РДА) за адросою  смт Куликівка, вул. Шевченка №3, або за телефоном (04643) 2-13-30.