Святкова програма до Дня медичного працівника

  • 683

17 червня в Куликівському Центрі культури, дозвілля і творчості святковою програмою громада вшановувала медичних працівників з нагоди їх головного професійного свята - Дня медичного працівника. 

З головної сцени громади з професійним святом медиків Куликівщини вітала Куликівський селищний голова Юлія Постернак. Голова громади вручила букети квітів керівникам медичних установ, Почесні грамоти і Подяки працівникам медичних закладів.

Вітали колег зі святом та вручили свої відзнаки генеральний директор КНП "Куликівська центральна районна лікарня" Оксана Хорошок та сімейний лікар КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Куликівської селищної ради Максим Момот. Оксана Хорошок привітала зі сцени двох молодих спеціалістів лікарні: лікаря-психіатра Валентину Колінько та лікаря-невролога Надію Кузуб, які цього року вперше святкують День медичного працівника у статусі вже лікарів та побажала молодим колегам успіхів у роботі.

Музичними вітаннями зичили медикам усіх гараздів солісти і колективи Центру культури. Родзинкою концерту став музичний блок привітань від солістів Чернігівського філармонійного центру фестивалів і концертних програм.

У фоє Центру культури увагу відвідувачів привернула біліотечна про історію медицини, зокрема про історію медицини Куликівщини зі світлинами колишніх і нинішніх медичних працівників, які упродовж багатьох років працювали у медичній галузі, про знакові для медичної галузі події тощо.