УВАГА! Важлива інформація для мешканців багатоквартирних будинків в смт Куликівка

  • 1087

Фото без опису

 

Шановні співвласники багатоквартирних будинків!

Інформуємо Вас про те, що на виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку списання з балансу багатоквартирних будинків» від 20.04.2016р. №301, Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», з метою врегулювання питання управління багатоквартирними будинками, комунальним підприємством «Куликівське ВУЖКГ» прийнято рішення (наказ) від 04 червня 2021 року №25-ОД про списання з балансу підприємства багатоквартирних будинків, що знаходяться за адресою:

  • вулиця Миру №49, №51, №71, №73, №81, №81-а, №122, №124;
  • вулиця Партизанська №11, №11-а, №14, №16;
  • вулиця Стадіонна №6-а, №10, №12;
  • вулиця 8 Березня №57.

 

Для списання багатоквартирних будинків утворена відповідна комісія, в складі представників КП «Куликівське ВУЖКГ» та представника Куликівської селищної ради.

 

Просимо Вас до 05 липня 2021 року побудинково провести загальні збори співвласників та визначитись із кандидатурою представника, уповноваженого взяти участь у роботі комісії по списанню будинку з балансу  підприємства.

 

Мешканцям Ваших будинків необхідно визначити форму управління будинком для забезпечення належного технічного обслуговування (проведення поточних капітальних ремонтів тощо) та за результатами зборів прийняти одне з наступних рішень щодо управління будинками:

  1. Самоуправління;
  2. Створення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ).
  3. Обрання управителя (послуги управителя здійснюються на договірних основах).

 

З повагою, адміністрація КП «Куликівське ВУЖКГ»