Куликівська громада прийняла у комунальну власність центральну районну лікарню

  • 1411

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

24 червня  відбулася десята сесія Куликівської селищної ради восьмого скликання. У роботі сесії взяли участь старости старостинських округів громади. Вела сесію селищний голова Юлія Постернак. На порядок денний сесії було винесено сорок три питання.

Обговорення проєктів рішень відбувалося на спільному засіданні постійних комісій, яке передувало пленарному.

Блок земельних питань включав 28 проєктів рішень. Після детального обговорення ухвалені позитивні рішення  з 25 земельних питань. Рішення з питань 41,42,43 порядку денного не прийняті.

Розглянули також блок питань щодо розпоряджання комунальним майном.

ДО ВІДОМА ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ:

Деякі рішення 10-ї сесії:

  • прийнято у комунальну власність Куликівської селищної територіальної громади КНП «Куликівська центральна районна лікарня». Затверджено новий Статут закладу, відповідно до якого змінено назву на комунальне некомерційне підприємство «Куликівска лікарня планового лікування» Куликівської селищної ради. Генеральним директором медичного закладу призначено Хорошок Оксану Степанівну;
  • встановлено місцеві податки і збори на території Куликівської селищної територіальної громади на 2022 рік. Так, рішеннями сесії встановлені: земельний податок, єдиний податок, податок на майно, транспортний податок та туристичний збір, а також затверджені відсоткові ставки податків і зборів;
  • внесені зміни, у  зв’язку із введенням 01 вересня 2021 року у школах нових норм здорового харчування, до Програми організації гарячого харчування здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти Куликівської селищної ради  на 2018-2021 роки. Збільшили суму фінансування Програми більш ніж на мільйон гривень з 2 824 400,00 до 3 884 400,00 грн. Для груп продовженого дня буде організоване триразове харчування, 1-4 класи та діти з пільгових категорій харчуватимуться за кошти селищного бюджету;
  • розширено  Перелік соціальних послуг, які надає Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг). Відтепер у Терцентрі для підопічних надають послуги з прокату засобів реабілітації(ходунки, милиці тощо) та послуги з користування комп’ютером для передачі показів енергоносіїв, відправлення електронної кореспонденції, здійснення платежів тощо.

  На пленарному засіданні сесії селищний голова Юлія Постернак зачитала заяву про створення в Куликівській селищній раді восьмого скликання депутатської фракції ПП «Слуга народу» у складі 3 депутатів: Дзогої Наталії Петрівни, Калашника Сергія Івановича та Халімона Олександра Анатолійовича. Очолила фракцію Наталія Дзога.

 

З результатами поіменного голосування 10 сесії Куликівської селищної ради 8 скликання можна ознайомитись на офіційному сайті Куликівської громади: за посиланням: Сесійна діяльність. Рішення сесії будуть оприлюднені за цим же посиланням у 5-денний термін, відповідно до вимог чинного законодавства.