Першими цьогоріч розпочали свята сіл у громаді горбівці

  • 495

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

26 червня відбулося свято села Горбове. Захід проходив у парку біля сільського будинку культури.

За сприяння спонсорів організатори свята забезпечили безкоштовне морозиво і батути для дітей, козацький куліш для всіх бажаючих і багато подарунків. Була виїзна торгівля і шашлик. Малеча зібрлалася біля прилавка, де продавали солодку вату.

Святковий концерт просто зачарував веселкою барв і талантів місцевих виконавців і запрошених артистів.

Першою вітала односельців і гостей зі святом староста Горбівського старостинського округу Валентина Дєдкова. Вона подякувала активним жителям села, які дбають про його чистоту і ошатність, долучаються до громадських толок з прибирання та побажала селу розвитку і процвітання. Також староста подякувала спонсорам, які допомогли в організації свята.

До вітальних слів долучилися і  Куликівський селищний голова Юлія Постернак та помічник депутата обласної ради Віктора Труша Марія Попович. Гості бажали жителям села мирного неба над головою, міцного здоров’я  і добробуту. Юлія Постернак вручила подарунок від селищної ради для благоустрою села –  вуличні світильники на сонячних батареях.

Шанували і згадували на святі земляків-ветеранів Другої світової війни, які вже відійшли у інші світи. Слова поваги і вдячності адресували учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС, учасникам бойових дій на території інших держав,  учасникам АТО/ООС. Вітали найстаршу жительку села Вакулу Марію Гнатівну (95 років) і найменшу горбівчанку Бородай Маргариту. Музичні вітання і подарунки організатори свята підготували і для  червневих ювілярів та іменинника дня Глузда Богдана Вікторовича, який народився саме 26 червня. Тепло вітали подружні пари, які відзначили у червні золоте весілля. Це подружжя Івана Васильовича і Тетяни Іванівни Постернаків та Степана Миколайовича і Тетяни Миколаївни Лавренків. За смачний і наваристий куліш слова подяки і подарунки отримали Микола Новоселець та Євгеній Яковлєв.

У програмі свята було багато різноманітних конкурсів і спортивних змагань. Екслюзивним вкрапленням стали запуски ракет вихованцями ракетомодельного гуртка Горбівського ЗЗСО І-ІІІ ст.(керівник Дєдков В.І.).

І традиційно святковий день завершився вечірньою дискотекою.