Святкова програма до Дня Конституції України та Дня молоді в Куликівці

  • 1073

27 червня на площі Куликівки відбулася святкова програма до Дня Конституції України та Дня молоді.

Зібралося чимало охочих провести святковий вечір у компанії односельців. Жителі і гості селища, родинами, компаніями друзів, колег  збиралися на  вечірній святково вбраній площі, очікуючи початку свята. Цілий день і до самого вечора для дітей працювали батути. Ближче до вечірньої програми на площі розмістилася виїзна торгівля, охочим пропонували шашлик.

Увагу учасників свята привертала квіткова фотозона від організаторів та виставка світлин «Молодь Куликівщини – від минулого до сьогодення». Натовп дітвори зібрався біля майстрині з аквагриму.

Зі святкової сцени  вітала усіх з 25-ю річницею Конституції України та Днем молоді Куликівський селищний голова Юлія Постернак. Голова громади вручила Подяки селищної ради з нагоди Дня молоді активним молодим куликівцям  В’ячеславу Алексюку та Юлії Капленок.

Ведучі заходу Світлана Приходько та Віктор Герасименко цікаво розповідали про історію створення українських конституцій від прадавніх часів і до сьогодення.   Вдало перепліталися у святковій програмі  слова ведучих і українські пісні від солістів і колективів Центру культури, дозвілля і творчості. Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам’ять усіх борців за незалежність і цілісність України.

Друга половина дійства була присвячена Дню молоді. Гучними оплесками зустрічали глядачі учасниць модного дефіле, під час якого молоді дівчата демонстрували одяг, який носили молодь різних поколінь. Дефілювали разом з власницями колись модних  молодіжних вбрань. Це було вишукано і демонструвало безперервність поколінь.

Музичну естафету від куликівських артистів перейняли артисти Чернігівського обласного філармонійного центру, яких вже встигла полюбити куликівська публіка - Макс Пузан, Марина Коваленко, Марина Маккей. Вдався і музичний дебют на куликівській сцені молодого ариста Олександра Лузана.  Вони додали святковому вечору справжнього музичного драйву!